مدیرروستا: تیم ملی نیمه مربیان را میبازد، تجدیدنظر لازم است
شناسه خبر: 123158 سرویس: ورزشی
مهاجم پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان با اشاره به نمایش تیم ملی در دیدارهای اخیر تجدیدنظر در کادر فنی و تاکتیک این تیم را ضروری دانست.
علیاصغر مدیرروستا در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در مورد پیروزی 3 بر 2 تیم ملی فوتبال کشورمان مقابل قرقیزستان در مرحله انتخابی جام جهانی 2026 در قاره آسیا اظهار داشت: طبق روال گذشته فقط سه امتیاز را گرفتیم و بردیم. نام ایران و نام برخی از بازیکنان تیم ملی کشورمان روی بازیکنان تیمهای دیگر سنگینی میکند و به همین خاطر در همان نیمه اول کار را یکسره میکنیم و سه امتیاز را میگیریم، اما در نیمه دوم بازی ناامیدکنندهای را شاهد هستیم.
وی با ابراز نگرانی از نمایش تیم ملی فوتبال کشورمان در نیمه دوم دو دیدار اخیرش مقابل کره شمالی و قرقیزستان گفت: با نمایشی که تیم ملی در دیدارهای اخیر داشته، این نگرانی و دغدغه برای فوتبالدوستان به وجود آمده است که آیا این تیم میتواند در جام جهانی مطابق انتظار عمل کند یا خیر.
پیشکسوت فوتبال ایران ضمن یادآوری اینکه تیم ملی هم مقابل کره شمالی و هم قرقیزستان نیمه مربیان را واگذار کرده است، گفت: در هر دو بازی ما تعویض مثمرثمر نداشتیم و تاکتیک مناسبی برای نیمه دوم که به نیمه مربیان مشهور است، اتخاذ نشد. البته در بازی مقابل قرقیزستان یک جابهجایی در خط دفاع داشتیم که میلاد محمدی به جناح راست رفت و با ارسال همین بازیکن به گل سوم رسیدیم، در موارد دیگر اما تصمیمات درستی اتخاذ نشده است.
مهاجم پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان همچنین یادآور شد: تیم ملی فوتبال ایران راحت به جام جهانی خواهد رفت. از ابتدا هم معلوم بود که راحت به جام جهانی خواهیم رفت، چرا که حریفان ما به نسبت گروههای دیگر آسانتر هستند. با این اوصاف بهترین فرصت بود که به بازیکنان جوان فرصت بازی داده شود، اما از این فرصت فعلاً بهره لازم را نبردیم.
مدیرروستا به مشکلات تاکتیکی تیم ملی فوتبال کشورمان اشاره کرد و گفت: در مسائل تاکتیکی مشکل داریم و حریفان حتی تیمی مثل کره شمالی یا قرقیزستان به راحتی در نیمه زمین ما صاحب توپ میشوند و موقعیتسازی میکنند. متأسفانه ما نیمه مربیان را میبازیم و این یعنی سرمربی محترم تیم ملی باید در تاکتیک و روش بازی تیمش و حتی کادرش تجدیدنظر و بازنگری کند، چرا که تا به امروز و در مواقع لزوم به او کمک آنچنانی نشده است.
وی در ادامه تأکید کرد: ما به نیمه دوم میگویم نیمه مربیان و در بین دو نیمه اعضای کادر فنی با بازیکنان در مورد نقاط ضعف و قوت تیم خود و تیم مقابل صحبت میکنند. در مورد تاکتیک تیم صحبت میکنند که چطور میتوانند بهتر عمل کنند، اما با نمایشی که تیم ملی در دو دیدار اخیر داشته است یا این اتفاق نمیافتد یا کم میافتد و آنطور که باید و شاید نیست.
پیشکسوت فوتبال ایران از مشکلات بدنی ملیپوشان در دیدارهای اخیر نیز یاد کرد و گفت: همه فکر میکنند مشکل تیم ملی در خط دفاعی است، اما من اعتقاد دارم در خط میانی نیز مشکل داریم. بعید میدانم کادر فنی متوجه این مشکل نشده باشد. اگر هم متوجه شدهاند چرا تدبیری ندارند؟! خط میانی ما سنگین و کند است، انتقال از دفاع به حمله به درستی صورت نمیگیرد. در تیم ملی هافبکها اصلاً شوت نمیزنند. چرا تیم ملی از شوتزنی برای رسیدن به گل استفاده نمیکند؟
مهاجم پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان ادامه داد: در اردوی تیم ملی بازیکنی مثل محمدجواد حسیننژاد هم بود. نمیدانم او در بازی با قرقیزستان روی نیمکت حضور داشت یا نه، اما چرا از وجودش استفاده نشد؟! او میتواند با ویژگیها و جسارتی که دارد به تیم ملی کمک کند. خط هافبک تیم ملی متأسفانه بالانس نیست. آزمون و طارمی میآیند عقب توپ میگیرند و پخش میکنند. آنها مهاجم هستند، اما به ناچار از محوطه جریمه حریف بیرون میآیند تا توپ بگیرند.
«باید تجدیدنظر کلی در نفرات، خط هافبک، تاکتیک و کادر فنی تیم ملی صورت بگیرد.»، مدیرروستا با بیان این جمله در پاسخ به سؤالی در مورد ضعف خط دفاع تیم ملی اظهار داشت: ما چه زمانی که در مرحله رفت انتخابی جام جهانی یک گل خوردیم، چه الان که در دو بازی اخیر چهار گل خوردهایم، خط دفاعیمان ضعف داشته و متأسفانه برای آن هیچ فکری نشده است.
وی تأکید کرد: اگر سرمربی محترم تیم ملی فوتبال کشورمان و کادر فنی این تیم بپذیرند و قبول کنند که تیم ملی ایرادهایی هم دارد، بخشی از مشکلات برطرف میشود. متأسفانه مشکل اینجاست که آنها مشکلات و ایرادات را نمیپذیرند. خط دفاع و خط میانی تیم ملی ما ضعف دارد و باید برطرف شود. هر زمان که این ایراد را بپذیرند، میتوان امیدوار به حل مشکلات بود، اما همانطور که گفتم ایرادها را قبول نمیکنند.
پیشکسوت فوتبال ایران در پایان تصریح کرد: اینکه تیم ملی در دو دیدار اخیر نمایش خوبی نداشته، نشاندهنده بخشی از ایده و تفکرات کادر فنی این تیم است. مربیان تیم ملی باید ایرادات را بپذیرند، اما چنین کاری را نمیکنند. مشکلات تیم ملی توسط کارشناسان گفته شده است، اما مربیان این تیم به جای پذیرش مشکلات، آمار و ارقام میدهند. این آمار و ارقام نه تنها کمکی نمیکند، بلکه ما را گول میزند. قطعاً هر زمان که سرمربی محترم تیم ملی ضعفهای تیمش را بپذیرد، میتوان به آینده امیدوار بود، در غیر اینصورت کار به همین شکل ادامه پیدا میکند.